اخبار و رویدادها: هفتمین جلسه شورای دانشگاه شاهرود برگزار شد

هفتمین جلسه شورای دانشگاه شاهرود برگزار شد
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۱۶:۳۴

هفتمین جلسه شورای دانشگاه شاهرود برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح در هفتمین جلسه شورای دانشگاه در سال جاری با اعلام ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی در سال تحصیلی جدید افزود: این تعداد در 42 رشته پذیرش می شوند.

وی ایجاد  رشته شیمی گرایش محیط زیست در مقطع کارشناسی را از دیگر برنامه های این  دانشگاه برای سال تحصیلی جدید ذکر کرد.

دکتر فاتح در بخش دیگری با تبریک آغاز دهه مبارک فجر افزود: 12 بهمن ماه سال 57 روز ورود تاریخی امام راحل(ره) به میهن عزیزمان، یک روز تاریخی در کشور محسوب می شود و این بازگشت مقدمه ای برای حرکت بی سابقه ملت در به ثمر رساندن انقلاب شکوهمند اسلامی بود.

رییس دانشگاه شاهرود ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی بدون شک از بزرگ‌ترین افتخارات و دستاوردهای ملت مسلمان ایران است که در سایه یکپارچگی، وحدت کلمه، حقیقت‌خواهی، ظلم‌ستیزی و بیداری  ملت مظلوم به وقوع پیوست.

وی  با بیان اینکه  ایران پرچم دار بیداری اسلامی در جهان است، گفت: ایران اسلامی به عنوان تأثیرگذارترین و مهم‏‌ترین پرچم‏دار بیداری اسلامی در سطح منطقه و جهان شناخته شده است.

تصویب آیین نامه چاپ کتب به صورت ترجمه و تالیف و تصویب بازنگری حضور اعضای هیئت علمی در کنفرانس های داخلی و خارجی از دیگر مصوبات هفتمین شورای دانشگاه شاهرود در سال جاری بود.