اخبار و رویدادها: برگزاری «اجلاس وزرای علوم جنبش عدم تعهد» در تهران

برگزاری «اجلاس وزرای علوم جنبش عدم تعهد» در تهران
یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۰۳:۲۶

برگزاری «اجلاس وزرای علوم جنبش عدم تعهد» در تهران

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهروداز برگزاری «اجلاس وزرای علوم، فناوری و نوآوری جنبش عدم تعهد» با حضور سفرا و نمایندگان کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محسن نظری افزود: اجلاس وزرای علوم کشورهای جنبش عدم تعهد» سوم اسفنده ماه سال جاری به مدت سه روز در تهران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این اجلاس، اولین نشست علوم، فناوری و نوآوری در سطح کشورهای عضو جنبش عدم تعهد است، تأکید کرد: به خاطر اهمیت موضوع، وزارت علوم طی اطلاعیه ای از روابط عمومی دانشگاه ها خواسته تا این موضوع را از طریق وب سایت دانشگاه خود اطلاع رسانی کنند.

نظری تصریح کرد: به نظر می رسد همکاری کشورهای عضو عدم تعهد در حوزه های علمی وفناوری هدف اصلی و کلان این اجلاس و برنامه های مرتبط با آن باشد.