اخبار و رویدادها: معرفی برندگان مسابقه پیامکی«رحماء بینهم»

معرفی برندگان مسابقه پیامکی«رحماء بینهم»
یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳- ۱۲:۰۱:۵۱

برندگان مسابقه پیامکی با عنوان«رحماء بینهم» که به مناسبت بزرگداشت هفته وحدت برگزار شده بود مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، 350 نفر کارمند و دانشجو در مسابقه پیامکی با عنوان«رحماء بینهم» که به مناسبت هفته وحدت با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شده بود شرکت داشتند.

در پایان این مسابقه از بین 320 نفر شرکت کننده که پاسخ صحیح داده بودند 10 نفر به قید قرعه انتخاب و به عنوان برنده اعلام شدند.

از میان کارکنان علی اکبر سعیدی، محمد حسین احسان پور، جواد نوروزی، جلال الدین وزیری و محسن بیطاری  برنده این مسابقه بودند

کامران فروتن، مصطفی دادکریمی، احسان نظری، سیده مرضیه حسینی، فاطمه محمدی صومعه نیز    اسامی دانشجویایی هستند که در قرعه کشی مسابقه«رحماء بینهم» برنده شدند.

ویژه نامه«رحماء بینهم» دربردارنده سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با وحدت است که به مناسبت هفته وحدت بین دانشجویان و کارکنان دانشگاه توزیع  و از صفحه آخر آن پنج سوال به عنوان سوالات مسابقه پیامکی طرح شده بود.