اخبار و رویدادها: اهداف و محورهای برگزاری همایش ملی«توسعه گردشگری شاهرود»

اهداف و محورهای برگزاری همایش ملی«توسعه گردشگری شاهرود»
شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳- ۲۱:۱۰:۰۸

اهداف و محورهای برگزاری همایش ملی«توسعه گردشگری شاهرود»

دکتر حبیب الله قاسمی، دبیر همایش ملی« توسعه گردشگری شاهرود، فرصت­ها و چالش­ها» اهداف و محورهای همایش را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حبیب الله قاسمی با بیان اینکه همایش ملی «توسعه گردشگری شاهرود»  توسط دانشگاه، ۴-۶ شهریور ماه سال آینده برگزار خواهد شد، افزود: تعامل صاحب نظران و نخبگان گردشگری و  طرح چالش ها و آسیب شناسی در زمینه گردشگری  شاهرود از جمله اهداف همایش است.

وی شناخت توانمندی ها و ظرفیت های گردشگری در شهرستان شاهرود، شناخت و ارزیابی ظرفیت های گردشگری، ارزیابی زیر ساخت های گردشگری و تدوین راهبردها و راهکارهای توسعه گردشگری شاهرود را از دیگر اهداف برگزاری همایش ملی «توسعه گردشگری» عنوان کرد.

دکتر قاسمی اظهار داشت: گردشگری و توسعه پایدار، گردشگری رویدادها، گردشگری در افق 1404، گردشگری بین الملل، زیرساخت های گردشگری، بازاریابی گردشگری، گردشگری و جهانی شدن، گردشگری و مبلمان شهری، گردشگری و اقتصاد، اکوتوریسم، ژئوتوریسم،  گردشگری و فرهنگ، گردشگری و اقلیم از  دیگر محورهای همایش است.

دبیر همایش، موضوعات گردشگری و سیاست، گردشگری صنعتی، گردشگری و مدیریت، گردشگری کشاورزی، گردشگری مذهبی، گردشگری و فرهنگ و سبک زندگی ایران- اسلامی در حوزه توسعه شاهرود، گردشگری سلامت، گردشگری شهری، گردشگری روستایی و گردشگری ورزشی را از دیگر محورهای برگزاری همایش «توسعه گردشگری شاهرود» برشمرد.

وی با بیان اینکه اکثر مردم کشورمان از طریق عارفان نامداری چون بایزید بسطامی و شیخ ابوالحسن خرقانی با نام شاهرود آشنا شده اند خاطر نشان کرد: همایش« توسعه گردشگری شاهرود» فرصتی را برای تعامل صاحب نظران فراهم می سازد  تا  ایده  و طرح های خود را برای توسعه گردشگری این شهر معرفی  و به بررسی فرصت ها، چالش ها و ارزیابی توانمندی، ظرفیت و آسیب شناسی وضعیت موجود بپردازند.