اخبار و رویدادها: پذیرش 1800 دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه شاهرود

پذیرش 1800 دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳- ۱۱:۲۳:۰۲

رییس دانشگاه شاهرود از پذیرش 1800 دانشجوی کارشناسی ارشد و 190 دانشجوی دکتری سال تحصیل 94 در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح در ششمین جلسه شورای دانشگاه با اعلام ظرفیت دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری  در سال جدید افزود: در حال حاضر یک هزار و 300 دانشجوی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی تعداد کل دانشجویان این دانشگاه را 15 هزار نفر در 178 رشته گرایش عنوان کرد و اظهار داشت: این تعداد دانشجو در چهار پردیس با وسعتی بیش از 180 هکتار تحصیل می کنند.

فاتح با بیان اینکه ماموریت اصلی دانشگاه آموزش و پژوهش و حرکت در جهت حل مشکلات کشور است تصریح کرد: اگر ما بخواهیم دانشجویان با بلوغ سیاسی و اجتماعی مناسب رشد کنند باید فضای دانشگاه این فرصت را برای آنها فراهم کند.

ششمین جلسه شورای دانشگاه شاهرود که با حضور اعضاء برگزار شد شش مصوبه داشت.

در این جلسه،  سرفصل دروس  کارشناسی ارشد مکاترونیک و دکتری شیمی  مصرفی که در کارگروه ها  و شوراهای تخصصی  مورد بررسی و   تایید قرار گرفته بود پس از طرح در شورای دانشگاه و بحث و تبادل نظر در این خصوص مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین سرفصل پیشنهادی دانشکده شیمی برای رشته شیمی معدنی در مقطع دکتری از دیگر مصوبات این جلسه بود.