اخبار و رویدادها: مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود تاسیس شد

مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود تاسیس شد
دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳- ۱۰:۴۶:۳۵

مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود تاسیس شد

رییس دانشگاه شاهرود از همکاری بین این دانشگاه و پارک علم و فناوری استان سمنان با هدف گسترش فعالیت های دانش بنیان و اقتصاد محور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، صبح یکشنبه سی ام  دی ماه در جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه شاهرود، رئیس پارک علمی و فناوری استان سمنان، معاون پژوهشی و فناوری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و رئیس مرکز رشد شاهرود تفاهم نامه ای امضا و مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود  تاسیس شد. دکتر فاتح هم افزایی ظرفیت های آموزشی، تحقیقاتی، کاربردی و فناورانه، استفاده بهینه از فضا، امکانات پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه و حمایت های مالی از واحدهای فناور دانشگاه شاهرود را از اهداف تاسیس مرکز رشد فناوری های نوین دانشگاه شاهرود برشمرد.

وی تصریح کرد: با ارتقای سطح همکاری های متقابل پارک و دانشگاه از اعضای هیات علمی و دانشجویان مبتکر و فناور دانشگاه، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در مرکز رشد فناوری های نوین حمایت خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهرود گفت: فضای مناسبی برای مرکز رشد فناوری های نوین در محل پردیس فناوری های نوین دانشگاه شاهرود فراهم شده است.

دکتر فاتح اظهار داشت: پارک علمی فناوری  از واحدهای فناور پذیرفته شده در مرکز رشد فناورهای نوین دانشگاه شاهرود حمایت های مالی و آموزشی خواهد نمود.