اخبار و رویدادها: آغاز رقابت های درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر

آغاز رقابت های درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳- ۱۵:۳۳:۲۲

آغاز رقابت های درون دانشگاهی کارکنان دانشگاه شاهرود به مناسبت دهه فجر

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود از آغاز رقابت های درون دانشگاهی کارکنان این دانشگاه به مناسبت دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: با نزدیک شدن به سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رقابت های ورزشی درون دانشگاهی کارکنان این دانشگاه در دو بخش آقایان و بانوان آغاز شد.

وی در مراسم افتتاحیه این مسابقات ورزشی ضمن تقدیر از متولیان برگزاری این دوره از رقابت ها گفت: ورزش در سلامتی جسمی و روانی کارکنان ادارات نقش بسیار مهمی داشته و موجب ارتقای عملکرد سازمانی می شود.

دکتر حسنی تصریح کرد: داشتن انگیزه، نشاط و سلامت جسم، مهمترین ملاک در انجام مطلوب فعالیت های روزانه بوده و ورزش اصلی ترین وسیله در راستای حفظ روحیه و بهبود کمی و کیفی خدمت رسانی است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود اظهار داشت: مسابقات ورزشی درون دانشگاهی کارکنان این دانشگاه به مناسبت دهه فجر در شش رشته فوتسال کارمندی و هیات علمی، بدمینتون، تنیس، شنا، تیراندازی و والیبال در بین آقایان و چهار رشته والیبال، بدمینتون، شنا و تیراندازی در بین بانوان آغاز شده است.

وی اضافه کرد: این مسابقات در دو رشته والیبال و فوتسال در حال حاضر آغاز و تا نیمه اسفند ادامه دارد.