اخبار و رویدادها: برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه شاهرود

برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳- ۱۵:۲۶:۵۵

برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه شاهرود

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود از برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان در دو موضوع «اندیشه سیاسی اسلام و انقلاب اسلامی»، «اخلاق حرفه ای» در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی گفت: طرح ضیافت اندیشه استادان، دوم بهمن ماه سال جاری  به صورت کارگاه دو روزه در دانشکده معدن  این دانشگاه برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این طرح را معرفت افزایی استادان در کنار مطالب علمی، ارتقای سطح اخلاقی، فکری و اعتقادی و افزایش بصیرت دینی و قرآنی اساتید عنوان کرد و افزود: این کلاس ها از سطح بالایی برخوردار است.

حجت الاسلام فندرسکی اظهار داشت: ضیافت اندیشه طرحی برای اندیشهورزی استادان است و اساتید دانشگاهی طبق یک برنامه مدون با مباحث مختلف فرهنگی، سیاسی و مذهبی آشنا میشوند.

سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود تصریح کرد: این دوره  دوم و سوم بهمن ماه سال جاری با حضور دکتر مسعود آذربایجانی و حجت الاسلام میر احمدی به عنوان مدرس دوره برگزار می شود.