اخبار و رویدادها: پایان سومین نشست مسئولان مراکز مشاوره دانشگاه های کشور

پایان سومین نشست مسئولان مراکز مشاوره دانشگاه های کشور
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳- ۱۵:۱۷:۲۷

پایان سومین نشست مسئولان مراکز مشاوره دانشگاه های کشور

سومین نشست مسئولان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 3 و 4 کشور در دانشگاه شاهرود به کار خود خاتمه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مسئولان دفتر مشاوره این دانشگاه  گفت: در این نشست دو روزه 45 کارشناس در رابطه با مسائل و مشکلات تحصیلی در دوره دانشجویی و انطباق پذیری مسیر شغلی، تحصیلی دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

حسین خادمیان با بیان اینکه این نشست سالی یک بار در سطح مناطق کشور برگزار می شود، افزود: اولین و دومین این نشست سال های گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شده بود.

وی تصریح کرد:  در نشست مسئولان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های کشور،  محمد ربیعی عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان مدرس دوره به بیان جدیدترین رویکردهای مشاوره تحصیلی و شغلی پرداخت.

خادمیان در پایان، آشنایی با متدهای جدید جهانی مقابله با چالش های افت تحصیلی در دوره دانشجویی و بیان جدیدترین رویکردهای مشاوره تحصیلی و شغلی را از مهم ترین اهداف این نشست دو روزه برشمرد.