اخبار و رویدادها: برگزاری طرح قرآنی کتاب المبین در دانشگاه شاهرود

برگزاری طرح قرآنی کتاب المبین در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳- ۱۵:۱۴:۴۰

برگزاری طرح قرآنی کتاب المبین در دانشگاه شاهرود

سرای قرآنی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه اقدام به برگزاری طرح قرآنی کتاب المبین نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرای قرآنی اداره کل امور فرهنگی در نظر دارد به مناسبت گرامیداشت ایام خجسته هفته وحدت و در آستانه دهه فجر، با هدف تمسک و تقرب به کلام الهی، طرح قرآنی را با عنوان کتاب المُبین آغاز نماید. این طرح با هدف تشویق اساتید و کارکنان محترم دانشگاهی و خانواده های گرامی آنان در راستای طرح ملی حفظ قرآن اجرا می گردد. همکاران محترم دانشگاهی و خانواده  ایشان می توانند محفوظات قرآنی خود را از طریق سیستم اتوماسیون اداری به کارتابل خانم حلاجی ارسال نمایند. در ایام دهه فجر (روز 20 بهمن ماه) طی آزمون حضوری، مسابقه ای از محفوظات اعلام شده توسط شرکت کنندگان برگزار می گردد و به تناسب محفوظات، هدایایی برای شرکت کنندگان در نظر گرفته خواهد شد.

همچنین از افرادی که اقدام به حفظ آیات 1 تا 19 سوره محمد به همراه ترجمه آن نمایند نیز تقدیر خواهد شد.

شایان ذکر است این طرح به میمنت ولادت پیامبر گرامی اسلام (ص) با حفظ سوره مبارکه محمد(ص) آغاز می گردد و بدون شک در آینده با برگزاری کارگاه های آموزشی حفظ بر اساس استانداردهای تعریف شده ادامه خواهد یافت.