اخبار و رویدادها: نشست مسئولان مراکز مشاوره 8 دانشگاه کشور در دانشگاه شاهرود

نشست مسئولان مراکز مشاوره 8 دانشگاه کشور در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳- ۱۲:۳۳:۴۶

نشست مسئولان مراکز مشاوره 8 دانشگاه کشور در دانشگاه شاهرود

معاون دانشجویی دانشگاه شاهرود از نشست مسئولان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 3 و 4 کشور در این دانشگاه خبر داد.

معاون دانشجویی دانشگاه شاهرود از نشست مسئولان و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های استان های سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، قزوین، گیلان، مازندران و گلستان از 21 لغایت 22 دی ماه در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود دکتر رمضان رمضانی هدف از برگزاری نشست مسئولان مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه سه و چهار کشور را تبادل تجربه، آشنایی با مشکلات مسیر تحصیلی و شغلی دانشجویان برشمرد.

وی آشنایی با متدهای جدید جهانی مقابله با چالش های افت تحصیلی در دوره دانشجویی را از دیگر اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.

دکتر رمضانی اظهار داشت: در این نشست دو روزه که 45 نفر شرکت دارند، دکتر محمد ربیعی عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان مدرس دوره به بیان جدیدترین رویکردهای مشاوره تحصیلی و شغلی می پردازد.