اخبار و رویدادها: بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت آغاز هفته وحدت

بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت آغاز هفته وحدت
شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۳- ۱۷:۰۳:۱۰

بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود به مناسبت آغاز هفته وحدت (سال 93)

وَاعْتَصِموا بِحَبْلِ اللهِ جمیعاً و لاتَفَرّقوا

همگى به حبل و رشته خداوندى چنگ بزنید و پراکنده نگردید.

اگر امروز بشریت متوجه این رحمت‏ بشود - رحمت وجود اسلام، رحمت تعالیم نبوى، این سرچشمه جوشان"وحدت" و آن را بیابد و خود را از آن سیراب کند، بزرگترین مشکل بشر برطرف خواهد شد.. مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

بار دیگر نسیم وحدت و عطر دوستی در میان امت اسلامی وزیدن گرفت؛ روزهای دوازدهم تا هفدهم ماه مبارک ربیع‌الاول به مناسبت میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی (ص)، توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان هفته وحدت نام گذاری شده و یکی از اصول راهبردی انقلاب اسلامی است که هوشیاری و بیداری تمامی مسلمین را می طلبد.

از آنجایی که دشمنان اسلام با اختلاف‌افکنی میان مذاهب مختلف به ویژه شیعه و سنی، درصدد پیشبرد مطامع سلطه‌جویانه خود هستند؛ لزوم حفظ وحدت امت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) همواره مورد توجه قرار داشته و همین باورهای مشترک فراوان، زمینه ساز وحدت بین مسلمانان می باشد که باید همه به آن ها اهتمام ویژه ای داشته باشیم تا دست ابرقدرت ها و بدخواهان اسلام از ایجاد اختلاف و فرصت طلبی کوتاه گردد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت سالروز میلاد باسعادت عصاره نبوّت و حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی (ص) و ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت،حضرت امام جعفر صادق(ع) و فرارسیدن هفته وحدت با تاکید بر آرمان های وحدت‌گرایانه آن مصلح بزرگ و منویات مقام معظم رهبری 'مدظله العالی'در خصوص حفظ وحدت مسلمین، آرزوی وحدت کلمه، اخوت و برادری و اهتزاز پرچم توحیدی اسلام و سرافرازی امت محمدی (ص) را برای همه مسلمانان گیتی و همه ایرانیان در سراسر جهان از درگاه خداوند مسئلت دارد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شاهرود