اخبار و رویدادها: جلسات رییس دانشگاه شاهرود با وزارت نفت، پژوهشگاه های نیرو و صنعت نفت

جلسات رییس دانشگاه شاهرود با وزارت نفت، پژوهشگاه های نیرو و صنعت نفت
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳- ۱۴:۰۵:۵۸

جلسات رییس دانشگاه شاهرود با وزارت نفت، پژوهشگاه های نیرو و صنعت نفت

جلسات رئیس دانشگاه شاهرود با وزارت نفت، پژوهشگاه نیرو و پژوهشگاه صنعت نفت ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز یکشنبه 23 آذر ماه جاری جلسه مشترکی بین دانشگاه شاهرود و معاون پژوهشی وزارت نفت برگزار شد. دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود، هدف این جلسه را درخواست دانشگاه شاهرود برای  همکاری با یکی از دانشگاه های بزرگ کشور یا پژوهشگاه صنعت نفت ایران در پروژه ازدیاد برداشت نفت از میدان های نفتی دانست. رئیس دانشگاه شاهرود، در این جلسه به معرفی سابقه همکاری ها و توانمندیهای دانشگاه شاهرود پرداخت و بحث های فنی با مشارکت همراهان ادامه یافت.  دکتر مقدم معاون پژوهشی وزارت نفت با ابراز خرسندی از توانمندی های دانشگاه شاهرود و استقبال از درخواست دانشگاه شاهرود تاکید نمود که اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

جلسات دیگری با دکتر کمالی رئیس پردیس پژوهشگاه صنعت نفت و دکتر قاضی زاده رئیس پژوهشگاه نیرو در مورد توسعه همکاری های علمی و پژوهشی، انجام طرح های تحقیقاتی مشترک و راه اندازی مراکز پژوهشی، تجهیز آزمایشگاهها و حمایت از پایان نامه ها با موضوعات مورد علاقه آنها  از دیگر برنامه های رئیس دانشگاه شاهرود در این روز بود.