اخبار و رویدادها: برگزاری سومین جلسه کمیته کشاورزی شهرستان در دانشگاه شاهرود

برگزاری سومین جلسه کمیته کشاورزی شهرستان در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳- ۱۷:۱۸:۰۵

برگزاری سومین جلسه کمیته کشاورزی شهرستان در دانشگاه شاهرود

سومین جلسه کمیته کشاورزی شهرستان در دانشگاه شاهرود، 17 آذرماه جاری در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، سومین جلسه کمیته کشاورزی شهرستان، پیش از ظهر دوشنبه 17 آذر ماه جاری، با حضور مهندس هاشمی فرماندار شهرستان شاهرود، مهندس کریمی رئیس مرکز آموزش جهاد کشاورزی، مهندس قاسمی رئیس اداره جهاد کشاورزی، مهندس آرین رئیس خانه کشاورزی و دکتر عامریان رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود و همچنین اعضای هیات علمی دانشکده کشاورزی و جمعی از فعالان عرصه کشاورزی و دامپروی شهرستان در محل ساختمان زیتون دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود برگزار گردید.

در ابتدا این جلسه که با هدف معرفی  پتانسیل های دانشکده کشاورزی دانشگاه و ارتباط بیشتر در زمینه استفاده از محققین و اساتید کشاورزی در سطح شهرستان برگزار گردید، دکتر عامریان رئیس دانشکده کشاورزی به معرفی پتانسیل های دانشکده کشاورزی و توانایی مشارکت در طرح های تحقیقاتی کشاورزی شهرستان و استان پرداخت.

مهندس هاشمی فرماندار شهرستان شاهرود در این جلسه به نقش کمیته کشاورزی و جایگاه آن در کشاورزی شهرستان پرداخت و وجود قطبی از اعضای هیات علمی در رشته های مختلف  را گنجینه ای در دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود دانست و اظهار امیدواری کرد: در خصوص رفع معضلات کشاورزی شهرستان از نهایت پتانسیل دانشکده کشاورزی در طرح های تحقیقاتی استفاده خواهد شد.

اعضای هیات علمی در این جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات کشاورزی در استان از جمله تمرکز تحقیقات در پروژه های مهم کشاورزی، ارتباط بین تحقیقات و اجرا، و همچنین سرفصل های مهم تحقیقات کشاورزی شهرستان پرداختند. در پایان اعضای کمیته کشاورزی شهرستان از پتانسیل های دانشکده کشاورزی، بالاخص آزمایشگاه های تحقیقاتی بازدید کردند.