اخبار و رویدادها: پیام رئیس دانشگاه شاهرود به مناسبت روز دانشجو

پیام رئیس دانشگاه شاهرود به مناسبت روز دانشجو
جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳- ۱۰:۱۸:۵۸

پیام رئیس دانشگاه شاهرود به مناسبت روز دانشجو

فرا رسیدن روز پر افتخار دانشجو، روز اندیشه های نو، روز ارج نهادن به جایگاه والای دانش را به رهپویان علم و معرفت بویژه دانشجویان عزیز دانشگاه بزرگ شاهرود تبریک عرض می نمایم. شانزدهم آذرماه، یادآور استکبارستیزی و عدالت‌طلبی دانشجوی ایرانی در پرتو آموزه های حق طلبی اسلام است و به برکت خون شهدای دانشجو، طراوت عدالت‌طلبی، تحقیق و پرسش‌گری هنوز بر فضای دانشگاه ها حاکم است. حق جویی، روشن بینی، آگاهی بخشی همراه با نقد سازنده، تحمل نظرات دیگران، موقعیت شناسی و ایجاد شور و شعور انقلابی در موج خروشان اقشار مختلف مردم به عنوان خصوصیات بارز دانشجویان در صحنه های مختلف جلوه نموده است. موفقیت‌های چشمگیر فرزندان برومند ایران در عرصه های علمی، پژوهشی و فرهنگی کشور به اندازه ای مؤثر بوده است که دوست و دشمن به این توفیقات اقرار دارند. دانشجویان عزیزم که  نور چشم و امید و آینده میهن ما هستید با احساس مسئولیت، درک نیازها و چالش های کشور، با جهاد علمی نقش سازنده ای در حل مشکلات کشور ایفا خواهید نمود. با کسب فضایل اخلاقی، همتی بلند و مثال زدنی در جهت ارتقای جایگاه علمی ایران عزیز گام بر می دارید. به هر اندازه به رضای خداوند متعال، رعایت منزلت و کرامت انسانی توجه کنیم، اخلاق مداری و قانون گرایی را باور کنیم، به حفظ همبستگی ملی و ایجاد همدلی همت گماریم و از تندروی بپرهیزیم بهره مندتر خواهیم شد. با شکرگزاری به درگاه خداوند با توکل و پشتکار و خودباوری برای سرفرازی ایران عزیز قدم بر می­داریم و قله های علم و فناوری را فتح خواهیم کرد. با امید به خداوند متعال و وعده حتمی حضرت حق، تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج)، زمین میراث صالحان و مؤمنان خواهد بود.