اخبار و رویدادها: بازدید رئیس دانشگاه شاهرود از خوابگاه ها و سلف در پردیس فناوری

بازدید رئیس دانشگاه شاهرود از خوابگاه ها و سلف در پردیس فناوری
دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۳- ۰۶:۵۰:۵۲

رئیس دانشگاه شاهرود از خوابگاه ها و سلف سرویس دانشجویان دانشگاه در پردیس فناوری های نوین بازدید و با دانشجویان گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود در شامگاه یکشنبه نهم آذرماه جاری از خوابگاه ها و سلف سرویس دانشجویان واقع در پردیس فناوری های نوین بازدید و پس از احوال پرسی دانشجویان، شام را به اتفاق دانشجویان در سلف سرویس صرف کردند.

رئیس دانشگاه شاهرود پس از صرف شام ، با تعدادی از دانشجویان در محل غذاخوری گفتگوی دوستانه ای داشتند و پیگیر نظرات دانشجویان در مورد کیفیت غذای دانشجویی و میزان رضایت آنها شدند. دانشجویان در این گفتگوی صمیمانه،  در مورد برنامه غذایی، اینترنت خوابگاه و سرویس نقلیه اظهار نظر نمودند.

در این بازدید، دکتر رمضانی معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر احسنی مدیر دانشجویی، رئیس دانشگاه را همراهی نمودند.