اخبار و رویدادها: چرایی و چگونگی زیبایی در دانشگاه شاهرود بررسی شد

چرایی و چگونگی زیبایی در دانشگاه شاهرود بررسی شد
یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳- ۱۲:۰۲:۲۸

چرایی و چگونگی زیبایی در دانشگاه شاهرود بررسی شد

چرایی و چگونگی زیبایی در تالار شقایق های دانشگاه شاهرود با حضور دکتر محمد جعفر غفرانی بررسی شد

چرایی و چگونگی زیبایی در تالار شقایق های دانشگاه شاهرود با حضور دکتر محمد جعفر غفرانی روانشناس و پژوهشگر قرآنی بررسی شد.

کانون شهید آوینی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برنامه فرهنگی با عنوان « زیبایی، چرا و چگونه؟ » را از ساعت 18:30 الی 21 شنبه 8 آذر ماه با حضور دکتر محمدجعفر غفرانی برگزار کرد.

در این جلسه که با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد، این روانشناس و پژوهشگر قرآنی ضمن بیان تعریفی از مفهوم و معنای زیبایی با استفاده از نرم افزارهای چند رسانه ای، به ارائه مصادیقی از زیبایی و زشتی در همه شئون زندگی پرداخت.

در پایان دانشجویان نقطه نظرات و سؤالات خود را در این زمینه مطرح نمودند و دکتر غفرانی پاسخ های لازم را ارائه کرد.