اخبار و رویدادها: بازدید رئیس دانشگاه شاهرود از سلف سرویس دانشجویان

بازدید رئیس دانشگاه شاهرود از سلف سرویس دانشجویان
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳- ۱۸:۳۹:۵۷

بازدید رئیس دانشگاه شاهرود از سلف سرویس دانشجویان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود در روز شنبه هشتم آذرماه جاری از سلف سرویس دانشجویان واقع در پردیس مرکزی بازدید و ناهار را به اتفاق دانشجویان دانشگاه صرف کردند.

رئیس دانشگاه شاهرود پس از صرف نهار، با تعدادی از دانشجویان در محل غذاخوری گفتگوی دوستانه ای داشتند و پیگیر نظرات دانشجویان در مورد کیفیت غذای دانشجویی و میزان رضایت آنها شدند. دانشجویان در این گفتگوی صمیمانه،  رضایت خود از غذا را اظهار  نمودند.

در این بازدید، دکتر مولایی معاون اداری مالی دانشگاه و دکتر محسن نظری مدیر روابط بین الملل و روابط عمومی، رییس دانشگاه را همراهی نمودند. دکتر فاتح ضمن بازدید از سلف سرویس دانشجویان و بررسی شرایط پخت غذا و احوال پرسی با دانشجویان و مسئولین و  تشکر از تهیه کنندگان، از ناظر دانشگاه به خاطر نظارت مستمر تقدیر کردند.