اخبار و رویدادها: تأسیس پژوهشگاه سیم و کابل در شاهرود

تأسیس پژوهشگاه سیم و کابل در شاهرود
سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳- ۱۴:۵۹:۱۰

تأسیس پژوهشگاه سیم و کابل در شاهرود

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از اقدام مشترک دانشگاه شاهرود و شرکت سیم و کابل مغان در راستای تأسیس پژوهشگاه سیم و کابل در شهرستان شاهرود خبر داد.

دکتر محسن نظری با اشاره به انجام توافق نهایی بین دانشگاه شاهرود و شرکت سیم و کابل مغان و آمادگی کامل طرفین جهت تأسیس این پژوهشگاه افزود: مذاکرات مقدماتی برای مراسم افتتاح پژوهشگاه در محل شرکت سیم و کابل مغان و یک دفتر در دانشگاه شاهرود انجام شده است.

وی اظهار امیدواری کرد در هفته پژوهش سال جاری که از 23 الی 30 آذر  با شعار « پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان » برگزار می شود، به طور رسمی شاهد افتتاح این پژوهشگاه باشیم.