اخبار و رویدادها: هفتمین دوره نمایشگاه دهه ریا ضیا ت در دانشگاه شاهرود

هفتمین دوره نمایشگاه دهه ریا ضیا ت در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳- ۱۹:۴۹:۲۶

هفتمین دوره نمایشگاه دهه ریا ضیا ت در دانشگاه شاهرود

انجمن علمی دانشجویی ریا ضی دانشگاه شاهرود هفتمین دوره ی نمایشگاه دهه ی ریا ضیا ت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، هفتمین دوره ی نمایشگاه دهه ی ریاضیا ت به همت انجمن علمی دانشجویی ریاضی  این دانشگاه از 19 تا 21 آبان ماه جاری در طبقه فوقانی تالار شقایق ها برگزار گردید.

با توجه به این که دهه ریاضیات فرصتی برای ترویج مباحث ریاضی و اهمیت مباحث کاربردی ریاضیات است و همچنین ایجاد نگرشی مثبت نسبت به ریاضیات در دانشجویان را در پی دارد، انجمن علمی دانشجویی ریاضی، نمایشگاه دهه ی ریاضیات را با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با ریاضیات، در قالب 9 غرفه با مو ضوعات هندسه، گراف، کاربرد ریاضی در فیزیک، تاریخ ریا ضیا ت، کاربرد ریاضی در موسیقی، کاربرد ریاضی درقرآن، ریاضی مالی و اقتصاد، کاربرد ریاضی در مدیریت و فراکتال جهت بازدید علاقه مندان به نمایش گذاشت.