اخبار و رویدادها: حضور مدیر و کارشناسان روابط عمومی در مراسم سیزده آبان

حضور مدیر و کارشناسان روابط عمومی در مراسم سیزده آبان
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۳- ۱۱:۱۴:۳۰

حضور مدیر و کارشناسان روابط عمومی در مراسم سیزده آبان

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود به همراه کارشناسان روابط عمومی در مراسم یوم الله سیزده آبان شهرستان شاهرود شرکت کردند.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود دکتر محسن نظری به همراه کارشناسان روابط عمومی در مراسم یوم الله سیزده آبان شهرستان شاهرود شرکت کردند.
در این مراسم که صبح امروز یکشنبه در حد فاصل میدان امام و جمهوری اسلامی مقابل ساعت گل برگزار گردید، دانشگاهیان، دانش آموزان و مسئولان یک صدا شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند و از جنایات و ددمنشی های استکبار جهانی و آمریکا و اسرائیل ابراز انزجار کردند.
در این مراسم همچنین بیانیه روابط عمومی دانشگاه شاهرود در خصوص یوم الله سیزده آبان در بین شرکت کنندگان توزیع گردید.
در این بیانیه ضمن گرامیداشت یوم الله سیزده آبان و اشاره به تقارن این روز با روز عاشورا، بزرگداشت شهدای سیزده آبان و اعلام تجدید میثاق با ولایت ، بر وحدت امت اسلامی تأکید شده است.