اخبار و رویدادها: دعوت روابط عمومی دانشگاه جهت مراسم گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان

دعوت روابط عمومی دانشگاه جهت مراسم گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان
شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۳- ۱۳:۰۹:۰۴

دعوت روابط عمومی دانشگاه جهت حضوردر مراسم 13 آبان

نهضت حسینی با شهادت جان گرفت و نهضت عظیم کربلای خونین ملت ایران تداوم همان راه است. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

همکاران محترم دانشگاه شاهرود

ایستادگی در برابر نظام سلطه و تفکر استکباری، راهبردی است که ملت ایران با الهام از آموزه‌های جاودان حضرت‌امام ‌(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آموخته است. سیزدهم آبانماه نماد انقلابی به راهبری پیر مدبری است که رهروانش بر گلدسته‌های رفیع خاکش اذان شهادت سر داده‌اند. سیزدهم آبانماه یادآور حماسه بزرگ مردانی است که جاودانگی استکبارستیزی و استبدادگریزی اسلام ناب را اثبات کردند.

با عنایت به تقارن یوم الله سیزدهم آبان با ماه خون و حماسه، شجاعت، ایثار و فداکاری (محرم الحرام)، از همکاران و دانشگاهیان فهیم  دانشگاه شاهرود دعوت به عمل می آید تا با حضور پر شور و گسترده در تظاهرات ضد استکباری در مراسم راهپیمائی روز یکشنبه مورخ 11/8/92 از ساعت 9 صبح در محل ساعت گل حضور به هم رسانند.

سرویس رفت و برگشت از مقابل سردر دانشگاه مهیا است.

روابط عمومی دانشگاه شاهرود