اخبار و رویدادها: دیدار رئیس دانشگاه با معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دیدار رئیس دانشگاه با معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پنج شنبه ۱ آبان ۱۳۹۳- ۱۹:۱۴:۳۳

رئیس دانشگاه خواستار حمایت معاون پژوهشی و فناوری وزارت از همکاری علمی و پژوهشی دانشگاه شاهرود با وزارت نفت شد.

دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه از دیدار با معاون پژوهشی و فناوری وزارت اظهار خرسندی نمود.

در این دیدار که با حضور دکتر علی دستفان معاون پژوهشی و فناوری، دکتر نوروزی مدیر ارتباط با صنعت و فناوری و دکتر گودرزی مدیر مجلات و چاپ و نشر دانشگاه شاهرود چهارشنبه ۳۰ مهرماه برگزار شد دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه به معرفی سابقه و توانمندی های دانشگاه برای توسعه همکاری علمی و پژوهشی با وزارت نفت در مورد ذخیره سازی نفت و گاز پرداخت و در ادامه خواستار حمایت معاون پژوهشی و فناوری وزارت در این خصوص شد. رئیس دانشگاه از توجه وزارت به تجهیز آزمایشگاهها، تقویت مجلات علمی، ایجاد شرکت های دانش بنیان و راه اندازی واحدهای فناور، کارآفرینی و مرکز رشد قدردانی نمود و حمایت وزارت برای عملیاتی نمودن آنها را درخواست نمود. در ادامه، معاون پژوهشی و فناوری وزارت راه کارها را ارائه نمودند.