اخبار و رویدادها: انعقاد تفاهم نامه پژوهشی بین دانشگاه شاهرود و سازمان صنایع دریایی

انعقاد تفاهم نامه پژوهشی بین دانشگاه شاهرود و سازمان صنایع دریایی
پنج شنبه ۱ آبان ۱۳۹۳- ۰۹:۴۵:۲۷

بین دانشگاه شاهرود و سازمان صنایع دریایی تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی منعقد شد.

در جلسه مشترک دانشگاه شاهرود و سازمان صنایع دریایی، تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی منعقد شد.

در این نشست مشترک که به منظور بررسی تعامل مؤثر بین دانشگاه شاهرود و سازمان صنایع دریایی چهارشنبه ۳۰ مهرماه در سازمان صنایع دریایی تشکیل شد، دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود با معرفی توانمندیهای دانشگاه شاهرود خواستار ارتباط علمی و پژوهشی پایدار بین دانشگاه شاهرود و سازمان صنایع دریایی شد.  از جمله دستاوردهای این جلسه که با حضور دکتر علی دستفان معاون پژوهشی و فناوری، دکتر نوروزی مدیر ارتباط با صنعت و فناوری و دکتر گودرزی مدیر مجلات و چاپ و نشر از دانشگاه شاهرود و قائم مقام و هیات عالی رتبه مهندسی سازمان صنایع دریایی برگزار شد، می توان به انعقاد تفاهم نامه پژوهشی مشترک، تشکیل پژوهشکده تخصصی مورد نیاز سازمان در دانشگاه شاهرود و تجهیز آزمایشگاه تخصصی توسط سازمان در پژوهشکده مذکور، دریافت اولویت های پژوهشی سازمان و همکاری گسترده اجرای طرح های پژوهشی و پایان نامه های دکتری با دریافت پژوهانه و پایان نامه های ارشد و همکاری آموزشی اشاره نمود.