اخبار و رویدادها: سرپرست دانشکده فیزیک منصوب شد

سرپرست دانشکده فیزیک منصوب شد
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳- ۱۶:۰۷:۴۲

سرپرست دانشکده فیزیک منصوب شد

دکتر محمدمهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود طی حکمی دکتر مهدی مؤمنی را به سمت سرپرست دانشکده فیزیک منصوب کرد.  احترام به نظرات همکاران در دانشکده، مشورت و نظرخواهی و توجه به سوابق حرفه ای، مبنای این انتصاب بوده است.

در بخشی از این حکم خطاب به دکتر مؤمنی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست دانشکده فیزیک منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه فوق و با هماهنگی و همکاری معاونین و مدیران محترم ستادی به انجام رسانید.

پیش از این دکتر سعید حسامی پیله رود ریاست این دانشکده را بر عهده داشت که دکتر فاتح طی نامه های جداگانه ای از زحمات دکتر حسامی در مدت تصدی مسئولیت دانشکده فیزیک و تلاش های دکتر مؤمنی در مدت تصدی مسئولیت معاونت آموزشی و پژوهشی این دانشکده تقدیر کرد.