اخبار و رویدادها: رتبه شانزدهم دانشگاه شاهرود در دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور

رتبه شانزدهم دانشگاه شاهرود در دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی کشور
یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳- ۱۱:۰۴:۴۲

دانشگاه شاهرود در بین 102 دانشگاه شرکت کننده در دوازدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی پسران دانشگاه های سرار کشور، رتبه 16 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دوازدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی پسران دانشگاه های سرار کشور که 29 مرداد تا 7  شهریور ماه جاری به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی و با حضور 102 دانشگاه از سراسر کشور برگزار گردید، دانشگاه شاهرود رتبه 16 را کسب کرد.

در این دوره از المپیاد دانشگاه شاهرود با کسب یک مدال برنز در رشته کشتی، دو مدال نقره و دو رتبه پنجمی در رشته دو و میدانی،  کسب رتبه ششم تیم بدمینتون، رتبه پنجم تیم بسکتبال و همچنین کسب رتبه پنجم و ششم در رشته شنا در مجموع موفق به کسب رتبه 16 در بین 102 دانشگاه شرکت کننده در دوازدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشگاه های سرار کشور گردید.

به گفته مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه، دکتر علی حسنی،  دانشجویان دانشگاه شاهرود با توجه به کسب رتبه 40 در المپیاد گذشته، در این دوره با کسب رتبه 16 در ردیف دانشگاه های برتر کشور در دوازدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشگاه های سرار کشور قرار گرفتند.

جایگاه دانشگاه شاهرود در این دوره از المپیاد در بین دیگر دانشگاه های سراسر کشور در فایل پیوست قابل مشاهده است.