اخبار و رویدادها: برگزاری کلاس مربیگری درجه 3 والیبال در دانشگاه شاهرود

برگزاری کلاس مربیگری درجه 3 والیبال در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳- ۱۰:۰۰:۱۶

برگزاری کلاس مربیگری درجه 3 والیبال در دانشگاه شاهرود

به گزارش روابط عمومی از مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی دانشگاه شاهرود یک دوره کلاس مربیگری درجه 3 والیبال به مدت 6 روز از 26 لغایت 31 شهریور ماه ویژه دانشجویان پسر برگزار گردید.

در این دوره که به سرپرستی احمد خراطها، مربیگری فرامرز نوروزی، با همکاری علی یاری رئیس هیأت والیبال شهرستان و جواد عرب اسماعیلی مدیر تربیت بدنی شرکت ذوب آهن البرز شرقی در سالن ورزشی ولی عصر(عج) این شرکت برگزار شد، 23 دانشجو شرکت داشتند که پس از طی موفقیت آمیز دوره و قبولی در آزمون، مدرک مربیگری درجه 3 والیبال به آنان اعطاء می گردد.

گفتنی است بر اساس همین گزارش این دوره از شنبه 5 مهرماه ویژه دانشجویان دختر نیز برگزار می شود.

نظرات قبلی (1)