اخبار و رویدادها: ورود سه پژوهشگر از آکادمی علوم زمین چین به دانشگاه شاهرود

ورود سه پژوهشگر از آکادمی علوم زمین چین به دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۳- ۱۶:۳۰:۱۲

مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه شاهرود از حضور 3 تن از زمین شناسان آکادمی علوم زمین چین در دانشگاه شاهرود خبر داد.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود، از ورود 3 تن از اساتید موسسه زمین شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم زمین چین در دانشگاه شاهرود خبر داد.

دکتر محسن نظری ضمن اعلام این خبر گفت: این هیات تحقیقاتی پیرو تفاهم نامه موجود بین دانشگاه شاهرود و آکادمی علوم زمین چین و با دعوت انجام شده از طرف دانشکده علوم زمین و با پیگیری های دفتر روابط بین الملل دانشگاه شاهرود، صبح روز دوشنبه 31 شهریور ماه جاری، جهت برگزاری کارگاه آموزشی، سخنرانی علمی  و بازدید صحرایی از برخی مناطق قدیمی ایران در دانشگاه شاهرود حضور می یابند.

مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه شاهرود، ارتباط فعال و هدفمند با محققان خارج از کشور را فتح بابی در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی دانست و خاطر نشان کرد: تبادل اطلاعات، استفاده از امکانات پژوهشی پیشرفته و آشنایی با زمینه های تحقیقاتی نو از جمله تاثیرات مثبت حضور این محققین در دانشگاه های داخل کشور می باشد.