اخبار و رویدادها: دیدار صمیمانه سرپرست دانشگاه شاهرود با خانواده کارمند شهید دانشگاه

دیدار صمیمانه سرپرست دانشگاه شاهرود با خانواده کارمند شهید دانشگاه
یکشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۳- ۱۷:۰۵:۳۶

دیدار صمیمانه سرپرست دانشگاه شاهرود با خانواده کارمند شهید دانشگاه

سرپرست دانشگاه شاهرود صبح امروز یکشنبه نهم شهریورماه در منزل کارمند شهید حسینعلی محمدیان با خانواده معظم این شهید دیدار و گفتگو کرد.

دکتر محمد مهدی فاتح سرپرست دانشگاه شاهرود صبح امروز یکشنبه نهم شهریورماه ضمن حضور در منزل کارمند شهید حسینعلی محمدیان با خانواده معظم این شهید دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار صمیمانه که دکتر محسن نظری مسئول روابط عمومی و امور بین الملل و کارشناسانی از حوزه های رفاه و امور اداری و روابط عمومی نیز حضور داشتند، دکتر محمدمهدی فاتح با اهداء لوح سپاس و هدیه ضمن تقدیر و تشکر از خانواده شهید محمدیان، بر اهمیت و ضرورت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و ارج نهادن به مقام والای شهید و تعظیم خانواده معظم شهدا تأکید کرد و گفت: شهداى عزیز ما مدافع حقانیت و عدالت بودند وعزت، عظمت، امنیت و اقتدار امروز ایران اسلامی ثمره خون شهیدان است.

وی افزود: ما وظیفه داریم یاد شهدای عزیزمان را همیشه در فضاى جامعه و دانشگاه زنده نگه داریم.

دکتر فاتح در ادامه با شنیدن نقطه نظرات این خانواده، در خصوص رفع موانع و مشکلات دستور اقدام مقتضی صادر کرد.

همچنین دکتر فاتح و همراهان با حضور در منزل ابراهیم حسین پور از کارکنان خدوم تأسیسات دانشگاه که مراحل درمان بیماری خود را می گذراند، ضمن دیدار و گفتگو، برای او از درگاه خداوند متعال آرزوی صحت و سلامت نمودند.

نظرات قبلی (1)