اخبار و رویدادها: جلسه مشترک دانشگاه شاهرود با سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان

جلسه مشترک دانشگاه شاهرود با سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳- ۱۲:۵۷:۱۵

مدیر امور پژوهشی و مدیر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه شاهرود، با مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان دیدار کردند.

مدیر پژوهش دانشگاه شاهرود از جلسه مشترک مدیر امور پژوهشی و مدیر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه شاهرود با مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان در تاریخ سه شنبه 21 مرداد ماه جاری خبر داد.

دکتر حسین مروی ضمن اعلام این خبر گفت: این جلسه مشترک که در محل دفتر مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان سمنان با حضور مهندس محمودی مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای و دیگر مسئولین این سازمان تشکیل شد، درخصوص تفاهم نامه های پیشین با این سازمان  و تاسیس مرکز ارتقای مهارت دانشجویان (مرکز جوار) در دانشگاه شاهرود بحث و تبادل نظر گردید.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در این جلسه مقرر گردید، با توجه به آماده بودن ساختمان مرکز ارتقای مهارت دانشجویان در دانشگاه شاهرود، اقدامات لازم جهت تجهیز مرکز توسط سازمان فنی و حرفه ای با هماهنگی دانشگاه شاهرود انجام شود.