اخبار و رویدادها: انتصاب سرپرست مدیر گروه فنی- مهندسی و کشاورزی پردیس خوارزمی

انتصاب سرپرست مدیر گروه فنی- مهندسی و کشاورزی پردیس خوارزمی
سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۳- ۱۲:۵۶:۴۳

انتصاب سرپرست مدیر گروه فنی- مهندسی و کشاورزی پردیس خوارزمی

دکتر علی عباس نژاد طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح به سمت مدیریت گروه فنی- مهندسی و کشاورزی در پردیس خوارزمی منصوب شد.

دکتر علی عباس نژاد استادیار دانشکده مهندسی مکانیک طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح به سمت مدیریت گروه فنی- مهندسی و کشاورزی در پردیس خوارزمی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: در راستای سیاست ها و اهداف وزارت متبوع و دانشگاه برای تقویت و گسترش دوره­های تحصیلات تکمیلی با استفاده از فناوری های نوین آموزشی و تنوع بخشی به شیوه های پذیرش دانشجو، به پیشنهاد ریاست مرکز آموزش های الکترونیکی و پردیس خوارزمی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان سرپرست مدیریت گروه فنی- مهندسی و کشاورزی در پردیس خوارزمی منصوب می‌شوید تا براساس آئین نامه فوق نسبت به انجام وظایف محوله زیرنظر ریاست محترم پردیس اقدام نمایید.