اخبار و رویدادها: جلسه دانشکده شیمی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی

جلسه دانشکده شیمی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۳- ۱۷:۴۴:۲۰

دانشکده شیمی دانشگاه شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی، طی دیداری در زمینه های مشترک تخصصی بحث و گفتگو کردند.

معاون دانشکده شیمی دانشگاه شاهرود، از دیدار اساتید دانشکده شیمی دانشگاه شاهرود و دانشکده بهداشت و علوم پایه پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.

دکتر منصور عرب ضمن تاکید بر تشکیل چنین جلساتی، اذعان داشت: در جلسه ای که بین این دو دانشگاه صورت گرفت، اساتید ضمن آشنایی با زمینه های تحقیقاتی یکدیگر، به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در زمینه های تحقیقاتی مشترک، از قبیل: زیست محیطی، آب و فاضلاب، گیاهان دارویی، سنتز ترکیبات دارویی و بررسی اثرات آنها پرداختند.

وی گفت: در این جلسه که با حضور دو کمیته از این دو دانشگاه برگزار شد، گفتگوهای تخصصی در زمینه فعالیت های پژوهشی تک تک افراد، در راستای تشکیل هسته های مشترک و ارائه طرح های تحقیقاتی تبادل گردید.