اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی دانشگاه شاهرود

ارتقاء مرتبه 6 عضو هیأت علمی دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۳- ۱۷:۳۷:۳۹

در بیست و دومین و بیست و سومین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه شاهرود با ارتقاء مرتبه علمی 6 عضو هیأت علمی این دانشگاه موافقت گردید.

بیست و دومین و بیست و سومین جلسه هیأت ممیزه دانشگاه شاهرود، چهارشنبه چهارم تیرماه در دفتر ریاست این دانشگاه برگزار گردید. پس از بحث و تبادل نظر در نهایت با ارتقای مرتبه علمی دکتر منصور عرب چم جنگلی و دکتر محمد باخرد اعضای هیأت علمی دانشکده شیمی از دانشیاری به استادی موافقت شد.  در این جلسات با ارتقای مرتبه علمی دکتر ناظمی عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی، دکتر مرتضی ایزدی فر عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک، دکتر صمد امام قلی زاده عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و دکتر کلاتجاری عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران از استادیاری به دانشیاری موافقت گردید. دکتر محمد مهدی فاتح سر‍پرست و رئیس هیات ممیزه دانشگاه شاهرود این موفقیت ارزشمند را به اعضای هیات علمی و دانشگاه شاهرود تبریک عرض می نمایند.

ارتقای مرتبه بر مبنای آیین نامه ارتقا در کمیته منتخب، کمیسیون تخصصی و هیات ممیزه رسیدگی می شود.  در هیات ممیزه، فعالیتهای عضو هیات علمی با توجه به تخصص عضو هیات علمی و  ارتقای مورد تقاضا بررسی و  ممیزی می شود. تنوع در فعالیتهای پژوهشی شامل مقالات علمی-پژوهشی، مقالات کنفرانسی، طرحهای پژوهشی، ترجمه و تالیف کتاب و راهنمایی دانشجویان توصیه می شود. ضمن آنکه بر اخلاق حرفه ای و فعالیت ارزشمند آموزشی تاکید می گردد.