اخبار و رویدادها: دانشجویان دانشگاه شاهرود به مرحله کشوری مسابقات تیراندازی راه یافتند

دانشجویان دانشگاه شاهرود به مرحله کشوری مسابقات تیراندازی راه یافتند
شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۳- ۱۱:۰۰:۳۷

دانشجویان دانشگاه شاهرود به مرحله کشوری مسابقات تیراندازی راه یافتند

سه نفر از دانشجویان دانشگاه شاهرود با شرکت در مسابقات قهرمانی تیراندازی بسیج استان سمنان که 26 خرداد ماه جاری برگزار شد، جواز حضور در مسابقات کشوری را کسب کردند.

مربی تیراندازی دانشگاه شاهرود از حضور موفقیت آمیز دانشجویان این دانشگاه در مسابقات قهرمانی تیراندازی بسیج استان سمنان خبر داد.

علی نظری با اشاره به این که این دوره از مسابقات از سوی سپاه منطقه سمنان با عنوان یادواره 3000 شهید استان در سالن تیراندازی شهدای گمنام سمنان برگزار گردید، خاطر نشان کرد: این مسابقات با استقبال پرشور تیراندازان استان همراه بود و سه دانشجوی دانشگاه شاهرود با حضور در این دوره، موفق به اخذ جواز ورود به مسابقات کشوری گردیدند.

مریم صبوری در رشته تفنگ بادی، مبینا نوروزی در رشته تپانچه بادی بخش خواهران به ترتیب رتبه های اول و دوم و سینا احمد خانی در رشته تپانچه بادی برادران رتبه سوم را کسب کردند.