اخبار و رویدادها: چهاردهمین دوره مسابقات مطالعات فرهنگی در دانشگاه شاهرود برگزار گردید

چهاردهمین دوره مسابقات مطالعات فرهنگی در دانشگاه شاهرود برگزار گردید
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۳- ۱۰:۳۳:۳۳

چهاردهمین دوره مسابقات مطالعات فرهنگی در دانشگاه شاهرود برگزار گردید

چهاردهمین دوره ی مسابقات مطالعات فرهنگی با عنوان « ای عزیز »، 17 خرداد ماه جاری با استقبال گسترده اساتید . کارکنان دانشگاه شاهرود برگزار گردید.

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود، با اعلام این خبر ، برگزاری آزمون های مطالعاتی در دانشگاه را در راستای رشد و ارتقای فرهنگ مطالعاتی دانشگاهیان در زمینه های دینی و اجتماعی دانست.

دکتر مهدی برادران با اشاره به اینکه این سلسله مسابقات از سال 90 در دانشگاه شاهرود آغاز شده است، خاطر نشان کرد: در چهاردهمین دوره ی مسابقات مطالعات فرهنگی با عنوان ای عزیز، با مضامین توصیه های پندگونه اخلاقی حضرت امام خمینی (ره) که در تاریخ  17 خردادماه   از طریق سیستم اتوماسیون اداری منتشر گردید، از بین 41 پاسخ نامه دریافت شده، تعداد زیادی از همکاران دانشگاهی امتیاز کامل را در این آزمون کسب نمودند و نفرات برتر به قید قرعه انتخاب گردیدند.

بر همین اساس رتبه اول را حسن طالع زاری، کارشناس دانشکده مهندسی معدن، رتبه دوم را محمدرضا آرمانمهر، عضو هیئت علمی دانشکده صنایع و مدیریت و رتبه سوم را سیدجواد آقایان، کارشناس اداره امور دانشجویی  به دست آوردند.