اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده مهندسی برق و رباتیک

برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده مهندسی برق و رباتیک
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۳- ۱۶:۵۲:۲۳

دکتر محمدمهدی فاتح صبح امروز در مراسم تودیع دکتر علی دستفان و معارفه دکتر علیرضا احمدی فرد به عنوان رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک از فعالیت های مؤثر، جدی و ارزشمند دکتر دستفان در طی مدت تصدی ریاست

دکتر محمدمهدی فاتح صبح امروز دوشنبه 26 خرداد ماه در مراسم تودیع دکتر علی دستفان و معارفه دکتر علیرضا احمدی فرد به عنوان رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه شاهرود با اظهار خرسندی از موقعیتی که فراهم شده تا با همکاران و دوستان خود در دانشکده مهندسی برق همراه با هیأت رئیسه دانشگاه، نشستی داشته باشد، از فعالیت های مؤثر، جدی و ارزشمند دکتر دستفان در طی مدت تصدی ریاست دانشکده برق تقدیر کرد و گفت: در زمان ریاست دانشکده توسط ایشان، شاهد پیشرفت های ارزنده ای در دانشکده بودیم.

سرپرست دانشگاه شاهرود سوابق علمی و تجربه اجرایی، پایبندی به اصول، جدیت و پشتکار خوب، اهتمام و صرف وقت بسیار در ارتباط با پیگیری و انجام به موقع امور دانشکده را از ویژگی های مدیریت دکتر دستفان ذکر کرد و خطاب به وی تصریح کرد: تلاش ها و زحمات ایشان واقعا مثال زدنی و قابل تقدیر است.

دکتر فاتح در ادامه با تشکر و سپاس فراوان از قبول مسئولیت دکتر احمدی فرد، این انتخاب را حاصل نظرخواهی و نظرسنجی از اساتید دانشکده عنوان کرد و گفت: دکتر احمدی فرد در تدریس،  تعامل با همکاران، احساس مسئولیت، پیگیری امور و صرف وقت، نمونه هستند.  ایشان از سوابق خوب مدیریتی  و مهم تر از همه پشتوانه ارزنده وثوق و انتخاب همکاران  دانشکده برخوردارند.

وی ضمن تشکر از دکتر احمدی فرد به خاطر پذیرش مسئولیت، ادامه داد: هیأت رئیسه و مدیران دانشگاه از ریاست حدید  دانشکده، همانند سایر دانشکده ها حمایت و پشتیبانی می کنند.

در ادامه هیأت رئیسه دانشگاه به سؤالات، ابهامات و مشکلات مطرح شده از سوی اعضای هیأت علمی دانشکده در ابعاد علمی، آموزشی، پژوهشی، رفاهی، مالی و پشتیبانی پاسخ دادند.

نظرات قبلی (1)