اخبار و رویدادها: رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه شاهرود منصوب شد

رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه شاهرود منصوب شد
شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۳- ۱۶:۰۸:۱۲

رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک دانشگاه شاهرود منصوب شد

سرپرست دانشگاه شاهرود طی حکمی دکتر علیرضا احمدی فرد را به عنوان رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک این دانشگاه منصوب کرد.

دکتر محمد مهدی فاتح با اشاره به این نکته که احترام به نظرات همکاران در دانشکده، مشورت و نظرخواهی و توجه به سوابق حرفه ای، مبنای انتصاب بوده است، خطاب به دکتراحمدی فرد در بخشی از این حکم بیان داشت: با عنایت به سوابق و تجربیات ارزنده علمی و اجرائی جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی برق و رباتیک منصوب می‌شوید تا وظایف و امور محوله را بر اساس آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه و با هماهنگی معاونین و مدیران محترم ستادی به انجام رسانید.

دکتر فاتح اظهار امیدواری کرد تا با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم آن دانشکده، زمینه فعالیت های برون دانشگاهی را فراهم آورده و زمینه ارتقاء و تعالی هر چه بیشتر همکاران و دانشکده را مهیا سازید.

وی تأکید کرد: ان شاء الله با تقویت نظم و انضباط کاری و فراهم نمودن زمینه تعامل مناسب بین دانشجویان، اساتید و کارکنان، موفق به تاییدات الهی و منشأ خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

سرپرست دانشگاه همچنین از خدمات صادقانه و زحمات ارزنده دکتر علی دستفان در مدت تصدی ریاست دانشکده تقدیر و تشکر کرد.