اخبار و رویدادها: برگزاری ختم قرآن مجید به مناسبت ارتحال حضرت امام (ره) دردانشگاه شاهرود

برگزاری ختم قرآن مجید به مناسبت ارتحال حضرت امام (ره) دردانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳- ۱۶:۱۸:۱۷

برگزاری ختم قرآن مجید به مناسبت ارتحال حضرت امام (ره) دردانشگاه شاهرود

کارکنان و اساتید دانشگاه شاهرود در نیمه نخست ماه شعبان، قرآن مجید را به طور کامل ختم کردند.

اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود، از برگزاری اولین دوره طرح ختم قرآن مجید در نیمه نخست ماه شعبان ، به مناسبت بزرگداشت سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی و به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان(عج)، توسط دانشگاهیان دانشگاه شاهرود خبر داد.

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود ضمن اعلام این خبر، با توجه به اهمیت و برکات ختم قرآن، برگزاری این دوره را در راستای ترویج فرهنگ انتظار و دعا برای تعجیل در فرج منجی عالم بشریت(عج) عنوان کرد.

دکتر مهدی برادران با بیان اینکه بالاترین دعاها و عبادت ها انتظار فرج می باشد، اجابت قطعی یک دعا برای ختم کننده را از جمله برکات ختم قرآن کریم دانست.