اخبار و رویدادها: اطلاعیـه اداره کل امور دانشجویی در خصوص وام تحصیلی و مسکن

اطلاعیـه اداره کل امور دانشجویی در خصوص وام تحصیلی و مسکن

اطلاعیـه وام تحصیلی و مسکن

به اطلاع دانشجویان روزانه متقاضی وام تحصیلی و مسکن نیمسال اول 93 میرساند،

از تاریخ 18/3/93 لغایت 18/4/93 جهت ثبت نام اینترنتی اقدام نمایند.

شرایط واگذاری:

1- تعهد محضری صندوق رفاه دانشجویان را به امور دانشجویی تحویل داده باشد.

2- افتتاح حساب بانکی در بانک تجارت شعبه دانشگاه و ثبت آن در سیستم سامانه معاونت دانشجویی.(ضمناً لازم به ذکر است کلیه دانشجویان می بایست شماره حسابهای خود را که قبلاً در سیستم سامانه معاونت دانشجویی ثبت نموده مجدداً بررسی و در صورت تغییر، شماره حساب صحیح را ثبت نمایند در غیر اینصورت مسئولیت برگشت وام های دانشجویان به صندوق رفاه، بعهده این حوزه نمی باشد.)

3- دانشجویان متقاضی وام مسکن می بایست فاقد خوابگاه بوده و کپی اجاره نامه معتبر که در آن مشخصات متقاضی ذکر گردیده و به اندازه کاغذ A4 باشد را حداکثر تا تاریخ 15/7/93 به اموردانشجویی ارائه نمایند.( ضمناً دانشجویان خواهر که در خوابگاه خودگردان میرابوطالب اسکان دارند، نیز میتوانند وام مسکن تقاضا نموده و نیازی به ارائه اجاره نامه نمی باشد.)

4- تاریخ اجاره نامه می بایست مربوط به سال 93 باشد.

5- دانشجویان متقاضی وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی دوره روزانه، می بایست به صورت حضوری به امور دانشجویی مراجعه کرده و مدارک معتبر خود را تا تاریخ 30/07/93 ارائه نمایند.

« اداره کل امور دانشجویی »