اخبار و رویدادها: رویدادهای فرهنگی - ادبی در دانشگاه شاهرود

سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۴:۴۹:۱۸

اخبار فرهنگی - ادبی در دانشگاه شاهرود

کسب رتبه اول بخش داستان کوتاه دانشجویی منطقه 3 کشور توسط دبیر کانون ادبی

داستان مهتاب، اثر سعید میرزائی، دبیر کانون ادبی دانشگاه شاهرود، در بخش داستان کوتاه جشنواره دانشگاه پاک، رتبه اول را کسب کرد. این جشنواره در سطح منطقه­ای و در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد، که سعید میرزائی توانست درکنار رقیبانی از دانشگاه­های فردوسی مشهد، دانشگاه امام رضا، حکیم سبزواری و دانشگاه هنر نیشابور رتبه اول را کسب کند.­ شایان ذکر است اعضای کانون ادبی دانشگاه شاهرود از سال 86 به بعد در بسیاری از جشنواره­های کشوری و بین­المللی در بخش شعر و داستان حائز رتبه­های برتر شده­اند.

سمینار بررسی انتقادی موج ­نو ادبیات ایران و چالش­های پیش­روی ادبیات معاصر

کانون ادبی اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود، چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه جاری، سمینار بررسی انتقادی موج ­نو ادبیات ایران و چالش­های پیش­روی ادبیات معاصر را برگزار می کند. این سمینار با هدف شناسایی و بررسی دیدگاه موج نو ادبیات ایران، اهمیت نوع نگاه شاعر و نویسنده به جهان، امکانات روایتی در ادبیات معاصر، نقش نیما یوشیج، بیژن الهی و بهرام اردبیلی در پیشرفت ادبیات معاصر ایران ساعت 9 صبح چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه در محل تالار اقاقیا برگزار می شود. کارگاه تخصصی در همین زمینه نیز ساعت 16 در محل تالار اقاقیا دانشگاه شاهرود برگزار خواهد شد. شایان ذکر است، در این سمینار از ادیبان سطح استان دعوت به عمل آمده و بسیاری از فعالان ادبیات در این سمینار حضور دارند.