اخبار و رویدادها: افتخارآفرینی دانشکده ریاضی درمسابقات تحقیق در عملیات ریاضی کشور

افتخارآفرینی دانشکده ریاضی درمسابقات تحقیق در عملیات ریاضی کشور
سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۲:۴۶:۳۸

افتخارآفرینی دانشکده ریاضی درمسابقات تحقیق در عملیات ریاضی کشور

افتخارآفرینی دانشکده ریاضی در مسابقات تحقیق در عملیات ریاضی کشور

تیم های دانشجویی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده ریاضی دانشگاه شاهرود رتبه سوم مسابقات  تحقیق در عملیات ریاضیکشور را به دست آوردند.

تیم دانشجویی دانشکده ریاضی شامل 5 دانشجو در مقطع کارشناسی و 3 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد جهت مسابقات دانشجویی تحقیق در عملیات ریاضی کشور که از طرف انجمن تحقیق در عملیات ایران 23 اردیبهشت ماه در دانشگاه سمنان برگزار گردید، اعزام گردیدند.

دانشگاه شاهرود در دوره کارشناسی پس از دانشگاه تهران و دانشگاه مازندران و در دوره کارشناسی ارشد پس از دانشگاه مازندران و دانشگاه فردوسی مشهد در جایگاه سوم قرار گرفت.

اعضای تیم های دانشجویی به سرپرستی دکتر مهرداد غزنوی در مقطع کارشناسی دانشکده ریاضی شیما احمدی، طاهره متین کیا، شیوا نمازی، امیر رضایی و حسن منتظری بوده و رضوان کرمی، تکتم حاتمی و فاطمه سلیمانی تیم دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده ریاضی در این مسابقات بودند.