اخبار و رویدادها: کسب رتبه سوم مسابقات قرآن دانشجویان کشور توسط دانشجوی دانشگاه شاهرود

کسب رتبه سوم مسابقات قرآن دانشجویان کشور توسط دانشجوی دانشگاه شاهرود
شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۵:۳۱:۰۶

کسب رتبه سوم در بخش منطقه ای بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان سراسر کشور توسط دانشجوی دانشگاه شاهرود

مدیر اداره کل امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از برگزاری بخش منطقه ای بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان کشور در منطقه 3 خبر داد. دکتر برادران با اعلام این خبر گفت: در این دوره از مسابقات، سعید خراشادی‌زاده دانشجوی دکترای برق دانشگاه شاهرود، در بخش حفظ 20 جزء از قرآن مجید به مقام سوم دست یافت. وی همچنین گفت: ایشان در دوره های قبلی مسابقات نیز موفق به کسب عناوینی در بخش حفظ قرآن شده است.

شایان ذکر است این مسابقات همه ساله در سطح ملی برگزار می گردد و دانشگاه شاهرود در بخش های کتبی، پژوهشی، ادبی و هنری نیز نمایندگانی دارد.