اخبار و رویدادها: پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام

پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام
پنج شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۰۹:۳۳:۴۵

پیام دکتر محمد مهدی فاتح سرپرست دانشگاه شاهرود به مناسبت مراسم با شکوه استقبال، تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه شاهرود

بسم الله الرحمن الرحیم

از دانشجویان خوبم، همکاران عزیزم، اساتید محترم و کارمندان شریف دانشگاه و مردم متدین شاهرود که خالصانه در مراسم نورانی استقبال، تشیع و تدفین دو شهیدگمنام در دانشگاه شاهرود حضور یافتند صمیمانه تشکر می نمایم. از نهادهای فرهنگی دانشگاه و شهر به ویژه بسیج دانشجویی که در برگزاری این مراسم باشکوه تلاش چشمگیری داشتند تقدیر می کنم.

دانشگاه شاهرود در هفته معلم با دلهای شکسته و چشمان اشکبار به استقبال دو معلم محبوب آمد. دو شهید گمنامی که به ما درس محبت، وفای به عهد الهی، فداکاری و ایثار دادند. مرقد مطهر آنها در ورودی دانشگاه دلربایی می کندو بسوی خدا دعوت می کنند. مرقد مطهر آنها را تذکری می دانم که به وظایف و تعهدات خود عمل نمایم. تربت پاک آنهابه فرموده امام خمینی (ره) تا قیامت محل زیارت عاشقان و عارفان و دلسوختگان و دارالشفای آزادگان خواهد بود.

نظرات قبلی (1)