اخبار و رویدادها: 60 عنوان کتاب انتشارات دانشگاه شاهرود در نمایشگاه بین المللی کتاب

60 عنوان کتاب انتشارات دانشگاه شاهرود در نمایشگاه بین المللی کتاب
سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۲۱:۱۰:۵۳

60 عنوان کتاب انتشارات دانشگاه شاهرود در نمایشگاه بین المللی کتاب

60 عنوان کتاب انتشارات دانشگاه شاهرود، در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، با آغاز به کار نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، انتشارات دانشگاه شاهرود با 60 عنوان کتاب در این نمایشگاه حضور یافت.

علی اکبر حسین سعیدی با اشاره به  60 عنوان کتاب انتشارات دانشگاه شاهرود، در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، خاطر نشان کرد: این کتاب ها در سال های 88 تا92 منتشر شده است، وی همچنین استقبال از نمایشگاه را نسبت به سال های گذشته خوب ارزیابی کرد.

انتشارات دانشگاه شاهرود از سال 1385 در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور داشته و در حال حاضر 8 عنوان کتاب برای چاپ مجدد و ارائه در نمایشگاه سال آینده در دست اقدام است.

سالن 19 دانشگاهی، غرفه 185، نمایشگاه بین المللی کتاب تهران واقع در مصلی امام خمینی، ارائه کننده انتشارات دانشگاه شاهرود می باشد

شایان ذکر است، بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 10 تا 20 اردیبهشت 1393 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.