اخبار و رویدادها: دانشگاه شاهرود میزبان مسابقات قرآن منطقه ای دانشجویان کشور

دانشگاه شاهرود میزبان مسابقات قرآن منطقه ای دانشجویان کشور
شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۲:۲۲:۱۵

دانشگاه شاهرود میزبان مسابقات قرآن منطقه ای دانشجویان کشور

برگزاری آزمون کتبی رشته های حفظ و رشته های بخش کتبی مرحله منطقه ای بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان در دانشگاه شاهرود

اداره کل امور فرهنگی آزمون کتبی رشته های حفظ و رشته های بخش کتبی مرحله منطقه ای بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان را ساعت 11 صبح، سه شنبه  9 اردیبهشت ماه با حضور نماینده وزارت علوم، برگزار نمود.

در این آزمون 56 دانشجو از دانشگاه های  شاهرود، سمنان، دامغان و موسسه آموزش عالی ایوانکی در  10 رشته ( آشنایی با احادیث، احکام، فرازهای قرآن و عترت، آشنایی با مفاهیم قرآنی، قرآن شناسی و سیره معصومین و 4 بخش حفظ قرآن ) شرکت داشتند.

شایان ذکر است دانشگاه شاهرود برای سومین سال متوالی از سوی اداره فعالیت های قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان میزبان بخش منطقه ای این مسابقات انتخاب می گردد.