اخبار و رویدادها: دیدار سرپرست دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک

دیدار سرپرست دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۵:۵۳:۵۳

دیدار سرپرست دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک

دکتر محمد مهدی فاتح صبح چهارشنبه 10 اردیبهشت ماه با اعضاء هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک در دفتر خود دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار صمیمانه اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک در خصوص اهداف، برنامه ها، مسائل، مشکلات و عملکرد دانشکده با سرپرست دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند. جذب هیات علمی در دانشکده مهندسی مکانیک، تنوع رشته ها در این دانشکده، فضای مورد نیاز جهت آزمایشگاه های پژوهشی و ارتقای ارتباط با صنعت دانشکده از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دکتر محمد مهدی فاتح سرپرست دانشگاه، ضمن اشاره بر تقویت فضای همفکری در دانشگاه، بر این نکته تاکید کرد که مدیریت بودجه هر دانشکده به ریاست آن دانشکده واگذار خواهد شد تا بر اساس اولویتها در آن دانشکده اقدام موثر انجام شود. برای تخصیص بودجه به دانشکده ها باید شیوه نامه مشخصی تهیه شود و بودجه بر اساس معیارهایی بین دانشکده ها تقسیم خواهد شد از جمله آن معیارها تعداد هیات علمی، تعداد دانشجو، تعداد رشته و مقاطع تحصیلی، تعداد آزمایشگاهها و کارگاههای آموزشی، درآمد دانشکده در سال گذشته و رشته هایی تازه تاسیس مورد نظر خواهد بود. دکتر فاتح همچنین بر لزوم تهیه برنامه عملیاتی آموزشی و پژوهشی توسط ریاست دانشکده در راستای برنامه راهبردی دانشگاه تاکید نمود و خواستار ارتقای کیفیت گردید. وی آمادگی دانشکده را شرط لازم برای توسعه دانست. سرپرست دانشگاه همچنین بر اهمیت کاراموزی، کارورزی و مهارت آموزی دانشجویان اشاره کرد و خواستار تقویت محتوای آموزشی دروس عملی و نظری و تجهیزات آزمایشگاه ها و کارگاه ها و تعریف پروژه ها و پایان نامه ها با رویکرد عملی در برنامه عملیاتی دانشکده ها گردید.