اخبار و رویدادها: اعلام برنامه های مراسم تشییع وتدفین شهدای گمنام دریادمان شهدای پردیس

اعلام برنامه های مراسم تشییع وتدفین شهدای گمنام دریادمان شهدای پردیس
چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۱:۵۳:۵۱

بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود طی اطلاعیه ای ویژه برنامه های مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام در یادمان شهدای گمنان پردیس مهندسی و فناوری های نوین دانشگاه را اعلام کرد

بسم رب الشهداء و الصدیقین

اطلاعیه

سلام بر مردان و زنانی که از همه چیز گذشتند تا ما به هرچه می خواهیم برسیم. سلام بر آن هایی که قامت راست کردند تا قامت ماخم نشود. سلام برآن هایی که به نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم. سلام  برآنهایی که رفتند تا مابمانیم. سلام براصحاب عاشورایی حضرت روح الله.

خداوند متعال را شاکریم که ما را به میهمانی با صفای شهدا دعوت کرد، تا بتوانیم جرعه ای از شراب عشق و انتظار را سر بکشیم و میزبان شهدایی باشیم که در مسیر جاده ولایت تا شهادت به منزلگاه عندربهم یرزقون رسیدند.

باعنایات حضرت ولی عصر(عج)و بعد از تلاش مجدانه مسئولین محترم دانشگاه و پیگیری های بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود بعد ازچند سال، حضور پیکر های مطهر دو شهید گمنام در دانشگاه و تشییع و تدفین آنان در پردیس دانشگاه محقق گردید.

ضمن تشکر از حمایت بی دریغ مسئولین شهرستان شاهرود و به ویژه مسئولین دانشگاه و همراهی دانشجویان و دانشگاهیان و همه ی کسانی که درتحقق این امرتلاش نمودند، ازعموم مردم شهید پرور و دانشگاهیان شهرستان شاهرود، جهت حضور در برنامه های ستاد دانشجویی استقبال ازشهدای گمنام دعوت به عمل می آید.

مشروح برنامه ها به شرح ذیل به اطلاع می رسد:

ــ استقبال دانشجویی (وعموم مردم ) از شهدای گمنام سه شنبه 16/2/93 ساعت 11، درب کناری سلف سرویس دانشگاه شاهرود همراه بانماز ظهر و عصر

ــ حضور پیکرهای شهدا در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه، تا نماز مغرب و عشاء ، جهت زیارت عموم مردم و دانشگاهیان محترم

ــ مراسم شب وداع با شهدا : سه شنبه شب ساعت 20:30 در محل سالن ورزشی دانشگاه شاهرود

ــ حضور پیکرهای شهدا در محل مسجد دانشگاه جهت زیارت ازساعت 1 الی 4 صبح روز چهارشنبه (17/2/93)

ــ مناجات سحری درکنار پیکر های شهدا درمحل مسجد دانشگاه ساعت 3صبح چهارشنبه

ــ تجمع و تشییع عمومی در محل کانون بسیج شهرستان شاهرود؛ چهارشنبه ساعت 9 صبح

ــ برگزاری ادامه مراسم تشییع و تدفین در درب ورودی پردیس دانشگاه و روبری دانشگاه پیام نور و برگزاری نماز برای پیکر شهدا و تدفین شهدا : چهارشنبه ساعت 10:30

ــ برنامه یادبود شهدای گمنام همزمان با نماز مغرب و عشاء : چهارشنبه در محل مسجد و حسینیه اعظم مدرسه قلعه شاهرود

ستاد دانشجویی استقبال از شهدای گمنام - بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود