اخبار و رویدادها: حضور سرپرست و مسولان دانشگاه در مسابقه فینال فوتسال اساتید

حضور سرپرست و مسولان دانشگاه در مسابقه فینال فوتسال اساتید
یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۹:۲۳:۲۲

حضور سرپرست و مسولان دانشگاه در مسابقه فینال فوتسال اساتید

در این دوره از مسابقات تیم های دانشکده مهندسی مکانیک و دانشکده مهندسی معدن به فینال رسیدند و در یک بازی دوستانه، تیم دانشکده مهندسی معدن موفق شد با نتیجه دو بر یک دانشکده مهندسی مکانیک را شکست دهد.

مسابقه فینال فوتسال اعضای هیات علمی، در ساعت 17 روز یکشنبه هفتم اردیبشت ماه در سالن فوتسال دانشگاه شاهرود برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که در سال 92 شروع و به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد، تیم های دانشکده مهندسی مکانیک و دانشکده مهندسی معدن به فینال رسیدند و در یک بازی صمیمی و دوستانه، تیم دانشکده مهندسی معدن موفق شد با نتیجه دو بر یک دانشکده مهندسی مکانیک را شکست دهد. در این دوره از مسابقات تیم فوتسال دانشکده ریاضی موفق به کسب رتبه سوم شد.

دکتر محمد مهدی فاتح، سرپرست دانشگاه شاهرود، دکتر محمد عطایی (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی)، دکتر رمضان رمضانی (معاون دانشجویی)، دکتر علی مرادزاده، دکتر علی حسنی، دکتر حبیب الله قاسمی، دکتر حسین نیکوفرد و دکتر محمد محسن شاه‌مردان نیز در سالن مسابقات حضور یافتند و به تماشای مسابقه پرداختند.

سرپرست دانشگاه شاهرود در انتهای مسابقه فوتسال در یک فضای صمیمی، جوایز تیم های برگزیده را به آنها اهدا و برای اعضای هیات علمی آرزوی موفقیت کرد.