اخبار و رویدادها: آغاز همکاری های علمی پژوهشی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی

آغاز همکاری های علمی پژوهشی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی
جمعه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۰:۴۱:۱۹

توسعه همکاری های علمی پژوهشی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی

سرپرست دانشگاه شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح روز پنجشنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه، با دکتر سید عباس موسوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دیدار کرد.

در این دیدار، سرپرست دانشگاه شاهرود مطرح نمود که همکاری های علمی پژوهشی دانشگاه شاهرود با دانشگاه علوم پزشکی شاهرود توسعه می یابد. دانشکده شیمی دانشگاه شاهرود با اعضای هیات علمی توانمند و آزمایشگاههای تحقیقاتی مجهز می تواند همکاری‌های مشترک علمی - پژوهشی در راستای راه‌اندازی رشته داروسازی انجام دهد.

ضمنا مقرر گردید جلسه ای بین دو دانشگاه برای توسعه همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک برگزار شود.

از اعضای محترم هیات علمی دعوت می شود که ایده های خود در خصوص عناوین طرح های تحقیقاتی مشترک را کتبا به مدیر امور پژوهشی ارسال نمایند.