اخبار و رویدادها: پذیرش دانشجوی دکتری تربیت بدنی در دانشگاه شاهرود

پذیرش دانشجوی دکتری تربیت بدنی در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳- ۱۲:۲۳:۴۷

پذیرش دانشجوی دکتری تربیت بدنی در دانشگاه شاهرود

دانشگاه شاهرود در رشته دکتری تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش مدیریت ورزشی از سال جاری دانشجو می پذیرد.

رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود با اعلام این خبر گفت: مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای خطاب به معاون امور آزمون های سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد تا نسبت به پذیرش دانشجو در رشته دکتری تربیت بدنی و علوم ورزشی با گرایش مدیریت ورزشی در دانشگاه شاهرود اقدام لازم به عمل آورند.

دکتر علی یونسیان دانشکده تربیت بدنی را یکی از 15 دانشکده فعال دانشگاه شاهرود عنوان کرد که از سال 1374 فعالیت تخصصی خود را با ایجاد رشته دبیری تربیت بدنی در مقطع کارشناسی آغاز و در 12 آبان 92 موافقت قطعی دانشکده مستقل را اخذ نمود.

وی با اشاره به این که فعالیت های  تربیت بدنی دانشگاه در قالب 2 واحد درس عمومی در کلیه رشته ها و فعالیت های فوق برنامه از سال ها پیش در دانشگاه آغاز شده و امکانات، تجهیزات  و فضاهای مناسب ورزشی هم اکنون در اختیار دانشکده و امور فوق برنامه است، ابراز داشت: در حال حاضر این دانشکده در رشته کارشناسی تربیت بدنی و گرایش های مدیریت ورزشی و فیزیولوژی ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد با 10 عضو هیأت علمی تمام وقت مشغول به فعالیت علمی، آموزشی و پژوهشی است و با مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه ورزشی دانشگاه نیز همکاری و هماهنگی خوبی دارد.

شایان ذکر است که با احتساب این رشته در دانشگاه شاهرود 167 رشته، شامل 38 رشته گرایش دکتری، 99 رشته گرایش کارشناسی ارشد و 38 رشته کارشناسی، فعال می باشد.